Werk op unieke locaties in binnen- en buitenland als Servicemonteur

Renswoude
Ik heb interesse

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een salaris tussen de €2200,- en €4100 ,- bruto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO Metaal en Techniek en op basis van jouw werkervaring
  • Reiskostenvergoeding en pensioensregeling
  • Jouw overuren worden uitbetaald en je krijgt 200 uur aan vrije dagen per jaar
  • Wij investeren voortdurend in onze mensen met opleidingen en cursussen
  • Jij werkt regelmatig in de kost zowel in Nederland als in buitenland, dit wordt uiteraard volledig gefinancierd
  • Regelmatig hebben we een bedrijfsuitje zoals paintballen, BBQ’en of boottocht door Amsterdam!

Ons verlanglijstje

  • Een relevant diploma en/of werkervaring is mooi meegenomen
  • Jij hebt twee rechterhanden en bent niet vies van hard werken
  • Leergierig, zelfstandig en enthousiast; dat ben jij!

Al 65 jaar bieden wij, De TBK Group, innovatieve en duurzame totaaloplossingen voor complexe problemen die ontstaan bij het transporteren, zeven, scheiden, breken, malen en opslaan van bulkgoederen. Vanuit Renswoude staan wij dag in dag uit klaar voor onze klanten wereldwijd in uiteenlopende sectoren van mijnbouw en zware industrie tot de feed- en foodindustrie. Wij zorgen voor een schone werk- en leefomgeving en gaan verspilling van kostbare grondstoffen tegen.

Werken bij TBK betekent volop afwisseling, flexibiliteit en vrijheid. Dat gepaard met een gezellig team en flink wat geouwehoer. Bij ons kijkt niemand je op de vingers en je bent niet gebonden aan kantoortijden. Wel zorgen we voor het beste gereedschap, een realistische planning en een goede werkvoorbereiding, zodat iedereen zijn werk goed kan uitvoeren. Daarnaast vinden we het leuk om erop uit te gaan; jetskiën, bootvaren of een overnachting met activiteit in Keulen, niets is te gek!

Ik heb interesse

Zo ziet je week eruit

Maandag Vanaf huis spring je de bus in, op naar IJmuiden! Je komt aan bij Tata Steel waar ze blij zijn om je te zien, want er is sprake van een grote stilstand. Snel start je met het uitvoeren van wat onderhoudswerkzaamheden en het vervangen van een aantal onderdelen. Een lange en drukke dag! Aan het einde van de middag ga je richting Van der Valk Akersloot, waar je met collega’s dineert en de dag afsluit met een borrel. Alles op kosten van de zaak, fijn!
Dinsdag De volgende ochtend sta je om 7.00 uur weer bij Tata Steel. Vandaag ga je aan de slag met het inbouwen van schrapers en vervang je de aandrijving van een aantal transportbanden, zodat het proces bij Tata Steel weer vlekkeloos verloopt. Je voert nog wat laatste controles uit en springt aan het einde van de middag de bus in naar de zaak. Daar laad je de bus in met materiaal wat je morgen voor een klus nodig hebt.
Woensdag Vroeg in de ochtend rij je richting Limburg. Een eind rijden, maar gelukkig vind jij dat niet erg. Daar aangekomen neem je met de klant het probleem door. Onder het genot van een bak koffie leg je uit wat je gaat doen. Jij gaat aan de slag met het inbouwen van twee schrapers. Daar ben je tot halverwege de middag mee bezig. Op naar huis! Je bent vroeg thuis, fijn na een nacht van huis.
Donderdag Een nieuwe werkdag! Je hebt er zin in, vandaag ben je in de buurt bezig. Om 7.00 uur sta je in Utrecht om een zeefmachine te repareren. Eerst kijk je wat er gebeurd is en daar kom je snel achter: de dwarsbalk is gescheurd. Met de hulp van een kraan wordt de balk eruit gehaald en ga jij aan de slag met de reparatie. Daarbij probeer je fysiek zwaar werk te vermijden en dat over te laten aan machines zoals een kraan. Dat is beter voor jouw gezondheid! Aan het einde van de middag zit de klus erop en ga je weer richting huis.
Vrijdag Op naar Duiven! Je rijdt het terrein van het afvalverwerkingsbedrijf op. Met enige regelmaat kom je hier voor een periodieke controle. Ook vandaag! Je begint met het uitvoeren van een aantal controles en vervangt een aantal onderdelen zoals; stuurrollen, schrapers en afdichtingen. Bijna weekend! Dus aan het begin van de middag ruim je op en zwaai je de klant gedag. Op naar de zaak voor een biertje met de collega’s!

Tijd voor een bakkie

In deze unieke baan werk je nooit op dezelfde plek en doe je door de dag heen verschillende werkzaamheden. Kortom, afwisseling alom. Bij de TBK Group krijg jij de kans om te werken met een gezellige club collega’s en draag jij je steentje bij aan het maatschappelijk belang door het creëren van een schone werk- en leefomgeving. Is dit een baan die bij jou past? Dan leren we je in een kennismakingsgesprek graag beter kennen. Stuur een appje, dan bellen we je voor het maken van een afspraak!